search
Veelbelovende fantasyserie van Disney+ nu al een hit, terwijl deze pas start in december

Veelbelovende fantasyserie van Disney+ nu al een hit, terwijl deze pas start in december

Met deze nieuwe serie heeft Disney+ een potentiële knaller in handen.

Valeria Milić
De langverwachte serieverfilming van Percy Jackson and the Olympians belooft een succes te worden. Deadline bericht dat de trailer gedurende de eerste tien dagen na het verschijnen ruim 84 miljoen keer bekeken is.

Dit duizelingwekkende aantal views betreft het totale aantal over de diverse social medianetwerken, zoals Disneys kanalen en Youtube. Daarnaast is de trailer op de tweede plaats van meestbekeken video's op de grote social mediaplatformen geëindigd.

Absolute top


Hierdoor staat de video aan de absolute top van Facebook, Youtube, X-Twitter en TikTok. Bovendien is op TikTok de hashtag #percyjackson 75 miljoen keer bekeken in de afgelopen week.

Er wordt duidelijk met gespannen verwachting uitgekeken naar het eerste seizoen van de avonturen van Percy (Walker Scobell).

Bijzondere belofte


In een eerder interview met ComicBook gaven de showrunners Dan Shotz en Jonathan E. Steinberg aan dat ze een bijzondere belofte hadden gedaan aan schrijver Riordan en zijn vrouw Becky. Steinberg: "We beloofden dat we zorgvuldig te werk zouden gaan. Het ging er hier niet om om slechts een boek te verfilmen, maar om de kern van het boek goed weer te geven"De eerste twee afleveringen van Percy Jackson and the Olympians zijn vanaf 20 december te zien op Disney+.


Aanbevolen artikelen