search
Hier wachten we al zo lang op: na de ongekend populaire game nu dan eindelijk de huiveringwekkende sciencefiction-serie

Hier wachten we al zo lang op: na de ongekend populaire game nu dan eindelijk de huiveringwekkende sciencefiction-serie

De serie 'Fallout' gebaseerd op de gelijknamige computergame, komt er eindelijk aan.

Bas de Kramer
De langverwachte serie Fallout zal vanaf 12 april 2024 te bekijken zijn op Prime Video. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bekende computerspellenreeks.

De televisieserie zal een gloednieuw verhaal vertellen, dat zich afspeelt in een post-apocalyptische versie van Los Angeles in de toekomst. Momenteel is nog niet bekend hoeveel afleveringen de serie zal bevatten.

Computerspel


Fallout is een serie van computerrollenspellen ontwikkeld door Interplay Entertainment en Bethesda Softworks. De games spelen zich af in een divergente, anachronistische toekomst. Deze toekomst lijkt op het beeld dat de Amerikaanse bevolking van de toekomst had gedurende de jaren '40 tot '60.

In dit alternatieve tijdsverloop is de transistor nooit uitgevonden en heeft nucleaire energie na de Tweede Wereldoorlog een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. We zien dus veel science-fiction-achtige technologieën, geavanceerde robots, kernenergie-aangedreven auto's en andere futuristische technologieën gemengd met jaren '50-achtige computers en dito meubilair.

Weinig details


Er zijn vooralsnog weinig concrete details bekend over de serie al zijn de eerste beelden inmiddels vrijgegeven. De serie is geschreven door schrijvers van onder andere Westworld en Silicon Valley.Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Aanbevolen artikelen