search
Woeste blik van Sofía Vergara vermorzelt haar prachtige uiterlijk voor Netflix-serie

Woeste blik van Sofía Vergara vermorzelt haar prachtige uiterlijk voor Netflix-serie

Sofía Vergara is "The Godmother" in de nieuwe misdaadserie Griselda van Netflix.

Bram de Groot
Netflix komt in januari met de nieuwe misdaadserie Griselda. Daarin zien we de mooie actrice Sofía Vergara als een misdaadbaas. Via Netflix hebben we de nieuwe trailer en een poster waarop Vergara er toch behoorlijk anders uitziet.

Vergara speelt in de miniserie Griselda Blanco, een Colombiaanse zakenvrouw. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme groeit ze uit tot "The Godmother" van de misdaadwereld.

Griselda


De serie komt van Eric Newman en Andrés Baiz, de makers van Narcos en Narcos: Mexico, en je ziet ook rollen voor Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito en Carolina Giraldo (ook bekend als Karol G).

Hoofdrolspeler Vergara heeft hiermee weer eens een grote rol in een opvallende productie. De afgelopen jaren was ze te horen in de (animatie)films Strays en The Emoji Movie en te zien in films als The Con Is On en Hot Pursuit. De laatste jaren is ze jurylid bij America's Got Talent.

Januari


Griselda bestaat uit zes afleveringen en deze worden allemaal tegelijkertijd online gezet op Netflix, op 25 januari.Op YouTube omschrijft Netflix de serie als "Queenpin. Vernieuwer. Moeder. Moordenaar. Griselda is een vrouw van betekenis. Griselda komt van de bedenkers van Narcos en is vanaf 25 januari te zien, alleen op Netflix."

Poster


Netflix heeft ook een poster online gezet en die laat toch best wel een vertekende Vergara zien. Zeker als je haar vergelijkt met de foto's die ze op haar Instagram plaatst.
Aanbevolen artikelen