search
'The Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen als volgende rol

'The Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen als volgende rol

Als het aan Bella Ramsey lag, zou dit iconische personage hun volgende rol zijn.

Nina Beerendonk
The Last of Us-ster Bella Ramsey is nog maar 20 jaar oud en heeft nu al een ongelofelijk indrukwekkende carrière. De acteur heeft de wens uitgesproken om een complexe en iconische rol als volgend project aan te nemen.

Ramseys grote doorbraak was als Lyanna Mormont in Game of Thrones van 2016 tot 2019, toen de acteur nog maar 13 jaar oud was. Sinds hun debuut heeft de Engelse acteur in nog veel meer bekende films en series gespeeld, waaronder een hoofdrol in The Last of Us.

Compleet iets anders


Nu is Ramsey genoemd op de BAFTA breakthrough lijst, voor hun rol als de drugsverslaafde gevangene Kelsey Morgan in de BBC-serie Time. De acteur noemde het hun zwaarste rol tot nu toe.

Hoewel de rollen die Ramsey tot nu toe gespeeld heeft erg gevarieerd zijn, zou de acteur graag als volgende rol weer compleet iets anders willen doen. Hen heeft onthuld dat deze rol het liefste een ingewikkeld en complexe slechterik zou zijn.

Slechterik


"Ik heb nog niet echt een slechterik gespeeld. Dus ik wil een slechterik spelen. Maar dan een heel interessante, ingewikkelde, complexe slechterik", zei Ramsey.Toen de vraag kwam of Ramsey de Joker wilde spelen, antwoordde de acteur zonder aarzeling: "Ja. Dat dacht ik eigenlijk ook. De Joker, zo iemand die echt interessant is".

Hannibal Lecter


Ook zou Ramsey openstaan voor het spelen van een personage zoals Hannibal Lecter. Ik denk dat we dat allemaal graag zouden zien. Bekijk The Last of Us op The Last of Us.Aanbevolen artikelen