search
Hollywoodster Elle Fanning deelt emotioneel bericht over cancelen 'The Great'
Series / Nieuws

Hollywoodster Elle Fanning deelt emotioneel bericht over cancelen 'The Great'

Het is voor het eerst dat de actrice van zich laat horen na het einde van de serie.

Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden dat streamingdienst Hulu een streep zette door het hilarische kostuumdrama The Great. Hoofdrolspeelster Elle Fanning had nog niet op het nieuws gereageerd, tot nu.


Het was voor cast en crew een enorme verrassing dat Hulu besloot geen vierde seizoen van The Great te bestellen, ondanks de populariteit, goede recensies en sterk acteerwerk van onder andere Gillian Anderson, Jason Isaacs en Fanning's tegenspeler Nicholas Hoult.

Met weemoed terugkijken


Via haar Instagram-pagina deelde Fanning een emotionele boodschap waarin ze haar verdriet uitte over het onverwachte einde van de show: "Ik heb nog niet echt kunnen delen wat het cancelen van The Great met me heeft gedaan. Deze serie was alles voor me."

In The Great hadden de personages van hoofdrolspelers Fanning en Hoult een gecompliceerde relatie, echter kon de band tussen de twee buiten de camera's niet beter zijn. Hoult reageert dan ook op haar bericht: "Te veel prachtige momenten voor en achter het scherm."

Historische kwaliteit


The Great ging in 2020 in première en volgde het leven van Catharina de Grote, keizerin van Rusland, en haar relatie met Peter III van Rusland in een komische en satirische toon. Het werd ontwikkeld en geschreven door Tony McNamara.

Bekijk op instagram



Kijk in Nederland alle afleveringen van The Great op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen