search
'The Sandman' seizoen 2 is weer in productie en dropt foto online met fan-favoriet personage
Series / Foto's

'The Sandman' seizoen 2 is weer in productie en dropt foto online met fan-favoriet personage

Tegelijk met het 35-jarig jubileum van de stripserie is het filmen weer begonnen.

Neil Gaimans stripserie The Sandman begon met filmen in mei van dit jaar. Door de Hollywoodstaking hebben de opnames echter maandenlang stilgelegen.

De fantasyserie is echter weer in productie, zoals mede blijkt uit de foto die Netflix online heeft gezet. Hierop is te zien dat fan-favoriet Desire (Mason Alexander Park) ook terugkeert.

De wereld van Morpheus


Gaiman heeft onlangs een brief aan de fans gepubliceerd op social media. Hierin benadrukt hij nogmaals dat de serie trouw zal blijven aan het bronmateriaal.

De schrijver prijst de makers, daar de droomwereld van Morpheus voor een groot deel met special effects tot leven gebracht wordt. Gaiman: "De geniale showrunner Allan Heinberg en talloze mensen voor en achter de camera brengen dit verhaal tot leven op een manier die vroeger niet mogelijk was geweest".

Wraak


Het tweede seizoen haakt direct aan op het einde van seizoen 1. Lucifer (Gwendoline Christie) is uit op wraak. Hoewel de plot niet in detail is bekendgemaakt zal ook Desire ongetwijfeld weer de nodige streken uithalen.Seizoen 2 van The Sandman wordt in de loop van 2024 verwacht. Je kunt seizoen 1 ondertussen bekijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen