search
De blunders op de set van 'Friends' vergeleken met de definitieve scènes in de sitcom zelf
Series / Nieuws

De blunders op de set van 'Friends' vergeleken met de definitieve scènes in de sitcom zelf

Het is heel lastig om serieus te blijven met de aanstekelijke lach van de cast van Friends.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat is er nog leuker dan Friends? De bloopers van Friends natuurlijk! Over de jaren heen zijn er heel veel bloopers verzameld van iedereens favoriete sitcom en deze zijn nu allemaal achter elkaar gezet.

Friends is iconisch door de zes beste vrienden in de hoofdrol: Ross, Monica, Rachel, Joey, Chandler en Phoebe. De serie volgt hun dagelijks leven en alle zware en grappige momenten. En wat zijn er veel grappige momenten!

Heel veel lol op set


Net zoals elke andere serie heeft Friends uiteraard talloze bloopers. Deze korte video’s laten niet alleen zien hoeveel plezier de acteurs hadden, maar ook hoe goed ze met elkaar bevriend waren.

Het YouTube kanaal eonxs heeft veel van deze bloopers vergeleken met de uiteindelijke serie. Het is fantastisch om te zien hoe de grappigste en leukste scènes uit de serie tot stand zijn gekomen.

Leuke reacties


Fans laten onder de video weten hoe leuk ze de bloopers vinden. @shongkaikonyak2779 zei zelfs dat het heel lastig is om de bloopers te onderscheiden van de echte scène, omdat ze zo goed kunnen acteren.



Een andere reactie vergeleek de bloopers met series zoals That 70’s Show en zei dat de acteurs niet echt lachen tijdens de bloopers. Bij de Friends bloopers is het juist heel duidelijk hoeveel plezier de cast met elkaar had, vooral als iemand een fout maakte.

Te streamen op HBO Max


Friends is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen