search
Eindelijk weer goed nieuws over 'The Sandman' seizoen 2
Series / Nieuws

Eindelijk weer goed nieuws over 'The Sandman' seizoen 2

Deze acteur zien we in seizoen 2 van 'The Sandman' als Destruction.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er weer goed nieuws over serie The Sandman. Er is namelijk een interessante nieuwe acteur toegevoegd aan de cast.

Een nieuw rapport van Redanian Intelligence beweert dat de Britse acteur Barry Sloane is gecast als Destruction in het tweede seizoen van de serie over Neil Gaimans The Sandman-strips. De opnames voor seizoen 2 waren al enkele weken aan de gang, voordat ze werden stopgezet door de stakingen.

Nieuw familielid


Destruction is samen met Delirium en Destiny een van de nieuwe Endless die we naar verwachting in het komende seizoen zullen zien. Naar verluidt is hij ook een terugkerend personage. In de strips verliet Destruction zijn post lang geleden, waarna hij al het contact met zijn broers en zussen liet vallen. Hij wordt afgebeeld als een vriendelijke, lange en gespierde man.

Er zijn zeven leden van The Endless, waaronder Tom Sturridge als hoofdpersonage Dream. Ook zagen we in seizoen 1 al Kirby Baptiste als Death, Donna Preston als Despair en Mason Alexander Park als Desire.

Andere castings


Sloane staat bekend om zijn rollen in series als Revenge, Six en Longmire. Ook kun je hem kennen van zijn werk in games, waaronder Captain John Price in Call of Duty: Modern Warfare.



Het nieuws van zijn casting sluit aan bij andere nieuwsberichten deze week. Het gerucht gaat dat Daphne Alexander en Tafline Steen in het tweede seizoen te zien zullen zijn in de rollen van Bromie en Xantho. Bekijk The Sandman op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen