search
Speler 278 en haar bijzondere actie op 'The Glass Bridge' in 'Squid Game: The Challenge'

Speler 278 en haar bijzondere actie op 'The Glass Bridge' in 'Squid Game: The Challenge'

Speler 278, Ashley, vestigt flink de aandacht op zich in 'Squid Game: The Challenge'.

Bas de Kramer
De op de gelijknamige serie gebaseerde spelshow Squid Game: The Challenge wordt momenteel goed bekeken op Netflix. De streamer heeft in eerste instantie negen afleveringen beschikbaar gesteld.

Eén van de meest heftige spellen in het tweede deel van de show is 'The Glass Bridge', de opdracht op de glazen brug. In de aflevering -spoiler alert- waar dit spel inzit, valt met name speler 278, Ashley, in negatieve zin op!

50/50


Voor deze uitdaging werd door de deelnemers besloten dat elke deelnemer bij één tegel de 50/50-keuze moest maken, waardoor de opdracht eerlijker zou worden. Ashley leek aanvankelijk niet volledig akkoord te gaan met deze tactiek, maar ze volgt uiteindelijk toch.

De eerste spelers vielen echter onmiddellijk naar beneden, waarna Ashley er voor kiest om op de achtergrond te blijven, waardoor zij geen 50/50-keuze hoeft te maken.

Mai en Ashley


Terug in de slaapzaal lijkt Mai de enige te zijn die nog steeds boos is op Ashley. Veel kijkers vragen zich af waarom iedereen vervolgens vooral boos is op Mai, maar niet op Ashley.In een podcast legt een deelnemer uit dat degene die voor Ashley op de brug stond, Trey, een black-out kreeg en niet meer oplette op wat er achter hem gebeurde. Hij waagde vervolgens de sprong zonder dat Ashley daar een rol in had. In de montage ziet dit er toch echt wat anders uit.

Montage?


Onduidelijk is of dit gewoon onhandig is gemonteerd of dat de makers van Squid Game: The Challenge de kijkers willen laten denken dat Ashley de boel probeert te besodemieteren.

Bekijk op instagram


Benieuwd geworden? Kijk de serie hier op Netflix.Aanbevolen artikelen