search
Deelnemers 'Squid Game: The Challenge': "Eerste opdracht duurde in werkelijkheid 8 uur in plaats van 5 minuten!"

Deelnemers 'Squid Game: The Challenge': "Eerste opdracht duurde in werkelijkheid 8 uur in plaats van 5 minuten!"

Deelnemers vertellen over hun deelname aan 'Squid Game: The Challenge'.

Bas de Kramer
Sinds vorige week zijn de eerste vijf afleveringen van Squid Game: The Challenge gelanceerd op Netflix. We zagen de eerste opdrachten die het totale deelnemersaantal deden krimpen van 456 tot 63.

Vooral de eerste opdracht 'Red Light, Green Light' eiste talloze slachtoffers. Voor de kijkers leek deze opdracht slechts 5 minuten te duren, in werkelijkheid was dat veel en veel langer.

Young-hee


Het spel 'Red Light, Green Light' lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. Wanneer de levensgrote pop, genaamd Young-hee, zich omdraait en iets zegt in de trant van "mugunghwa kkochi piotsseumnida", mogen de deelnemers proberen naar de overkant te rennen. Als de pop zich weer omdraait, dien je te bevriezen. Wie beweegt, wordt uitgesloten.

Verschillende deelnemers onthullen de erbarmelijke omstandigheden van het spel. Spelers moesten zich herhaaldelijk tussen de 20 en 45 minuten lang stilhouden. Melissa (#326) op TikTok: "'Red Light, Green Light' duurde geen 5 minuten zoals het leek op tv. Mensen die als laatste finishten, waren op dat moment al 8 uur aan het spelen. Ikzelf voltooide het na 4,5 uur. Telkens wanneer ze de tijd stopzetten, moesten we 20 tot 45 minuten stil blijven staan. En ik weet dat, want ik telde de seconden, omdat ik iets wilde doen."

Koud


Melissa onthult ook de barre weersomstandigheden tijdens de opnames. "Iemand van de productie vertelde me achteraf dat het -4 graden Celsius was. Veel mensen waren hier kwaad over, maar ik vond het persoonlijk niet zo erg. Ik vind gewoon dat ze dat ook hadden moeten tonen, want dat had de opdracht veel interessanter gemaakt."Kijk deze meeslepende serie op Serietotaal.Aanbevolen artikelen