search
Speler 254 vertelt alles wat er achter de schermen gebeurde bij 'Squid Game: The Challenge'

Speler 254 vertelt alles wat er achter de schermen gebeurde bij 'Squid Game: The Challenge'

De speler Mikie Bowe vertelt alles over zijn ervaringen bij 'Squid Game: The Challenge'.

Bas de Kramer
Mikie Bowe, beter bekend als Speler 254 in de spelshowversie van Squid Game, deelt al zijn ervaringen van achter de schermen van de show met zijn publiek. Interessante info natuurlijk, die normaliter verborgen blijft.

De 36-jarige Ierse TikTok-ster vertelt dat hij 's ochtends het hotel verliet en aankwam op de set: "Er stond een enorme feesttent en we kregen de beroemde groene trainingspakken, extra sokken en thermisch ondergoed. Er waren kachels om ons warm te houden."

Poses vasthouden


"Toen was het tijd om het beruchte 'Red Light, Green Light' te spelen. Het filmen duurde echt lang. We moesten poses zo lang vasthouden zodat de scheidsrechters nauwkeurig konden controleren wie zich had bewogen, en als gevolg daarvan geëlimineerd moest worden. Maar het spel duurde niet negen uur zoals sommige mensen beweren, en het was zeker niet opgezet."

"Tijdens het spel was ik zo gefocust op mezelf en hoe ik wanhopig moest doorgaan, dat ik alleen maar de finishlijn kon zien. Ik was volledig afgezonderd van alles om me heen. Ik had drie seconden over om de lijn over te steken voordat de tijd op was, maar ik heb het gehaald. Het was het moeilijkste wat ik, en waarschijnlijk iedereen, tijdens de hele serie moest doen."


Doorgestoken kaart?


Bowe erkende dat het een zeer moeilijk spel was en verwerpt alle geruchten dat het doorgestoken kaart zou zijn. "Ik hoorde mensen praten over sommige spelers die een microfoon hadden - en hoewel dat waar was- maakte het geen verschil voor hoe mensen presteerden. Het idee dat content creators bevoordeeld werden omdat ze populairder waren, is onzin. Ik heb ze allemaal zien worden geëlimineerd.""Ik haat het dat mensen zeggen dat het opgezet was. Het irriteert me. Had iedereen een eerlijke kans? 110 procent. Het speelveld was gelijk."

Kijken


Kijk deze onthullende serie, boordevol intrige en opwinding, op Netflix.

Aanbevolen artikelen