search
'Loki'-schrijver komt met advies voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe
Series / Nieuws

'Loki'-schrijver komt met advies voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe

Hoofdschrijver Eric Martin verklapt het geheim van de succesvolle Marvel-serie.

Redelijk recent deed Disney-topman Bob Iger een aantal kritische uitspraken over de projecten van het MCU. Dat hij daarbij niet aan Loki dacht staat vast.

De serie over de ondeugende Noordse god is namelijk een succes gebleken. . In een gesprek met Screen Rant legde hij uit waarom dat niet verrassend is.

Uitwerken


Volgens schrijver Martin, die nauw betrokken is bij de serie, is dit allesbehalve verrassend. Hij gaf aan dat het eenvoudigweg neerkomt op zaken als planning, het publiek aanvoelen en uiteraard het leveren van goede kwaliteit.

Allereerst benoemt Martin dat de ontwikkeling van de serie en Loki vanaf het begin al was gepland. Op die manier weet je waar je naartoe werkt en kun je je richten op het uitwerken van de verhaallijn.

Comic Con


Daarnaast is Loki (Tom Hiddleston) vanaf het allereerste begin een populair personage geweest. Dit was al zo vroeg als in 2013 te merken, toen Hiddleston zijn opwachting maakte bij Comic Con naar aanleiding van The Avengers. Hij verscheen echter als Loki, wat uitzinnige reacties van het publiek opleverde.



Martin: "Over de rest [andere MCU-projecten] kan ik niets zeggen, maar ik heb alleen maar een toename gezien qua enthousiasme. De belangstelling voor Loki is gewoon nooit afgenomen".

Contact met het publiek


Tot slot komt het voor Martin neer op het neerzetten van een goed verhaal. "Je maakt iets dat mensen willen zien, een goede serie waarbij je contact maakt met het publiek. En je publiek maakt contact met jou," aldus de Loki-schrijver.



Kijk Loki op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen