search
Brute eerste trailer voor scifi-serie 'Fallout' van Prime Video: Dé gameverfilming om te zien?
Series / Trailer

Brute eerste trailer voor scifi-serie 'Fallout' van Prime Video: Dé gameverfilming om te zien?

In 2024 krijgen we eindelijk de verfilming van de game 'Fallout', check nu de trailer.

Prime Video heeft de eerste trailer online gezet voor de verfilming van de game Fallout. De serie zal volgend jaar op de streamer te zien zijn. De kans is groot dat we een gaaf sciencefictionavontuur voorgeschoteld krijgen dat nog vele seizoenen te zien zal zijn.

De oorspronkelijke game verscheen in 1997 en er zijn al vier hoofdgames verschenen, en allerlei aanvullingen en spin-offs. Er zijn al meerdere pogingen gedaan om Fallout te verfilmen als bioscoopfilm en serie. Nu is het Amazon die het voor elkaar heeft gekregen.

Fallout: De serie


Prime Video Nederland omschrijft de serie als: "Gebaseerd op een van de grootste videogameseries aller tijden, is Fallout het verhaal van de rijken en de armen in een wereld waarin er bijna niets meer te hebben is."

"200 jaar na de apocalyps worden de vriendelijke bewoners van luxe schuilkelders gedwongen terug te keren naar het bestraalde en barre landschap dat hun voorouders achterlieten – en zijn geschokt als ze ontdekken dat een ongelooflijk complex, vrolijk vreemd en zeer gewelddadig universum op hen wacht."

Teaser trailer


De scifi-serie komt van de uitvoerende producenten Jonathan Nolan en Lisa Joy, de makers van Westworld. De hoofdrollen zijn voor Ella Purnell, Walton Goggins en Aaron Moten. Vanaf 12 april zie je Fallout op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen