search
 Dit 'The Boys'-personage speelt een ironisch spelletje met alle Marvel-fans

Dit 'The Boys'-personage speelt een ironisch spelletje met alle Marvel-fans

Dit contrast kan geen toeval zijn; hier moet een plan achter zitten.

Adriënne Koolen
Wie herinnert zich Lamplighter (Shawn Ashmore) nog? Hij was een voormalig lid van The Seven en stond bekend om zijn vermogen om vuur te beheersen. Zoals veel andere personages in The Boys was hij complex en dubbelzinnig en zijn acties hadden duidelijke gevolgen voor andere personages. Dit was echter niet de eerste superheld die Ashmore speelde.

Ashmore is al vanaf 2000 een superheld, aangezien hij toen de rol van Bobby Drake (Iceman) kreeg in de allereerste X-Men-film. Dit personage is echter het compleet tegenovergestelde van zijn Lamplighter en dan hebben we het niet alleen over hun krachten.

Een volledig ander persoon


Fans van X-Men zullen Ashmore dan ook herinneren als een nobele superheld, wat volledig in contrast staat met zijn personage in The Boys. Is dit niet heel erg toevallig?

Het komt wel vaker voor dat de personages van The Boys een parodie zijn op Marvel- of DC-helden. Bij Lamplighter is dit in ieder geval met opzet gedaan.

Speciaal voor Ashmore


Ashmore vertelde in een interview met Looper dat hij het "een geweldig idee" vond om een totaal ander personage te spelen dan Iceman. Dat is ook de reden dat The Boys hem gecast heeft en er geen twijfel was over een andere acteur.The Boys is te streamen op Prime Video.Aanbevolen artikelen