search
De onduidelijke toekomst van Paige uit 'Young Sheldon' en 'The Big Bang Theory'

De onduidelijke toekomst van Paige uit 'Young Sheldon' en 'The Big Bang Theory'

Paige speelt een hele belangrijke rol voor zowel Missy als Sheldon, maar ze is nu helemaal naar de zijlijn geschoven.

Adriënne Koolen
Paige had een hele belangrijke rol in Young Sheldon dus het is verrassend dat zij nooit is genoemd in The Big Bang Theory. Ze werd in seizoen 2 van Young Sheldon geïntroduceerd als een ander wonderkind en al snel leek ze misschien wel slimmer te zijn dan Sheldon. Hij zag haar dan ook meteen als een rivaal, maar zij was meer gefocust op het maken van vrienden.

Ze had heel veel potentie in de eerste paar seizoenen van Young Sheldon, maar al snel kreeg haar verhaal een duistere wending. Paige laat zien hoe Sheldon’s leven eruit had kunnen zien en laten we het erop houden dat The Big Bang Theory er dan heel anders uitgezien zou hebben.

Een rebel en een intellectueel


Ze kwam in opstand tegen de scheiding van haar ouders en besloot de school te verlaten. Heel veel meer weten we echter niet over haar. De laatste keer dat we haar zagen in Young Sheldon werden zij en Missy opgepakt omdat ze als minderjarige aan het rijden waren.

Ze was dus een belangrijk personage voor zowel Missy als Sheldon, maar waarom is ze nooit genoemd in The Big Bang Theory? In seizoen 12 werd Sheldon’s andere jeugdvriend, Tam, geïntroduceerd, maar over Paige bleef het verdacht stil.

Schaamte?


Het kan zijn dat Sheldon zich schaamt voor de situatie. Paige was namelijk net zo slim als hij en kon heel goed met iedereen overweg en maakte dan ook snel nieuwe vrienden. Iets waar Sheldon altijd moeite mee heeft gehad.Hopelijk geeft seizoen 7 van Young Sheldon iets meer duidelijkheid over de toekomst van Paige en hoeven we niet meer te gissen over wat er met haar gebeurd is.

Te streamen op HBO Max


The Big Bang Theory is te streamen op HBO Max.Aanbevolen artikelen