search
Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Nieuwe seizoenen van 'The Chosen' en 'Sanditon' staan op het menu.

Mitchell van Vuren
Komende week staan er weer 2 mooie seizoenen op het menu van NPO Plus. De twee dramaseries The Chosen en Sanditon duiken het verleden in en beloven jouw december zeker op te gaan fleuren.

The Chosen seizoen 3Het bekendste verhaal ter wereld wordt op hedendaagse wijze herverteld, vanuit het perspectief en de levens van de mensen om Jezus heen.

The Chosen seizoen 3 is vanaf 6 december dagelijks te zien op NPO Start en te bingen op NPO Plus.Sanditon seizoen 3In het Engeland van de 19e eeuw verruilt de jonge Charlotte Heywood haar leven op het platteland voor een avontuur in Sanditon, dat een populaire badplaats moet worden. Er gaat een wereld voor haar open, maar al snel blijken sommige inwoners er een verborgen agenda op na te houden.

Sanditon seizoen 3 is vanaf 8 december wekelijks op NPO Start te bekijken en vanaf 7 december te bingen op NPO Plus.Op zoek naar meer?


Als je nog meer series op NPO Plus wilt ontdekken, neem dan eens een kijkje of ons overzichtsartikel van Britse NPO-series in december je uit de brand kan helpen.

Aanbevolen artikelen