search
Deze scène in ‘The Boys is zo goor dat zelfs de acteur hem niet kan kijken

Deze scène in ‘The Boys is zo goor dat zelfs de acteur hem niet kan kijken

Deze scène uit The Boys is zo verschrikkelijk dat zelfs de acteur deze liever nooit meer ziet.

Adriënne Koolen
Als je van gave vechtscènes en veel actie houdt, dan zit je met The Boys helemaal goed. Er zitten heel wat bloederige scènes in die voor kijkers zijn met een zwak hart. Welke scène is dan eigenlijk de meest gore om naar te kijken?

Fans komen op sociale media vaak samen om te discussiëren over de beste afleveringen, de slechtste personages of in dit geval, de meest vieze scènes van The Boys.

De goorste scène


De meest vieze scène en de moeilijkste om naar te kijken is zonder twijfel de verontrustende scène van Chase Crawford als The Deep. Hij ontmoet een vrouw die meer dan alleen geinteresseerd is in zijn uiterlijk en unieke kieuwen.

Wat begint als een lief moment wordt al snel een verontrustende situatie wanneer de vrouw op een seksuele manier zijn kieuwen aan begint te raken. The Deep laat meerdere keren weten dat hij dit niet fijn vindt, maar toch gaat de vrouw door.

Heel erg ongemakkelijk


De scène is vreselijk om naar te kijken en zelfs Crawford heeft aangegeven dat hij liever niet naar deze scène kijkt. Gelukkig was het filmen van deze scène helemaal niet zo erg en voelde het voor de acteurs niet onaangenaam of ongemakkelijk.The Boys is te streamen op Prime Video.Aanbevolen artikelen