search
Drie supergave scifi-series op Netflix voor de kerstvakantie

Drie supergave scifi-series op Netflix voor de kerstvakantie

Drie scifi-series op Netflix om tijdens de kerstvakantie te bekijken.

Bas de Kramer
De kerstvakantie komt eraan! Ben je liefhebber van Science-Fiction maar heb je alle bekende series wel al gezien? Serietotaal presenteert je drie wat minder bekende gave scifi-titels op Netflix.

Living With Yourself


In deze scifi-comedy speelt Paul Rudd een wat depressieve man die een veel beter, gelukkiger leven beloofd krijgt als hij een aantal mysterieuze medische ingrepen wil ondergaan. Alleen, in werkelijkheid heeft hij een kloonexperiment ondergaan en worden zijn schoenen nu gevuld door een optimistische en zelfbewuste kloon.Kijk deze serie op Netflix.

The Silent Sea


De serie volgt een groep astronauten die naar een maanonderzoeksfaciliteit reizen om monsters op te halen die drinkwater op aarde zouden kunnen produceren. Alleen de overheid verbergt het feit dat de faciliteit is vernietigd door een gevaarlijk virus.Kijk deze serie op Netflix.

Welcome to Eden


Het uitgangspunt van de Spaanse scifi-thriller Welcome to Eden, die 2 seizoenen gelopen heeft, is dat een energiedrankbedrijf een feest geeft op een afgelegen eiland en daarvoor allemaal influencers uitnodigt. Het blijkt dat zij worden ontvoerd om dat een onbekende partij een utopische commune wenst op te bouwen.

Kijk deze serie op Netflix.

Aanbevolen artikelen