search
Kaley Cuoco in de aankomende spin-off van 'The Big Bang Theory'?

Kaley Cuoco in de aankomende spin-off van 'The Big Bang Theory'?

Kaley Cuoco staat open voor een reünie van 'The Big Bang Theory'.

Bas de Kramer
Hoewel de originele serie van The Big Bang Theory inmiddels alweer 4 jaar achter ons ligt, willen de fans nog altijd meer van deze serie. Fans zijn natuurlijk al verwend met de prequel Young Sheldon, maar er zit nog meer in het vat.

Zoals de liefhebbers wel zullen weten, heeft HBO Max eerder bekend gemaakt dat er een nieuwe spin-off van The Big Bang Theory zit aan te komen. De vraag is natuurlijk of er oorspronkelijke castleden zullen zijn, die daarin zullen gaan spelen.

Kaley Cuoco


Er is al een tijdje geen nieuws meer gekomen over deze spin-off, maar dat betekent niet dat er geen geruchten rondgaan op het internet. Zo ook over publiekslieveling Kaley Cuoco.

In een interview met E! News werd de actrice eerder al eens gevraagd naar een mogelijke comeback voor een reboot van de serie:“Ik zou zeker openstaan voor een soort reünieshow. Het voelt nog steeds als gisteren dat we de opnames hebben afgerond” zei de actrice.

Reünie


De actrice heeft dus in ieder geval aangegeven niet volledig The Big Bang Theory moe te zijn en een reünie te zien zitten. Of zij ook openstaat voor een complete spin-off is natuurlijk maar de vraag. Wij mogen natuurlijk wel hopen op een come-back van Penny! Misschien wel in een compleet nieuwe rol als moeder van haar en Leonards kind?

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.Aanbevolen artikelen