search
Marvel sleept een Primetime Creative Arts Emmy binnen voor hitserie 'Ms. Marvel'

Marvel sleept een Primetime Creative Arts Emmy binnen voor hitserie 'Ms. Marvel'

Marvel weet wat ze doen en dit wordt bewezen door de Emmy die Ms. Marvel heeft gewonnen.

Adriënne Koolen
De film The Marvels draait nog steeds overuren in de Nederlandse bioscopen. De film draait om alle vrouwelijke helden, maar Kamala Khan/ Ms. Wonder van Iman Vellani was vorige zomer al te zien in haar eigen serie, Ms. Marvel. Hoewel de serie al meer dan een jaar oud is, valt deze nog steeds in de prijzen.

Marvel Studios deelde het goede nieuws op hun Instagram met de tekst: "Felicitaties aan de cast en crew van Marvel Studios’ Ms. Marvel voor hun Primetime creative Arts Emmy-overwinning voor Beste ontwerp.

De cast en crew


Marvel.com zette enkele mensen die met hart en ziel aan Ms. Marvel hebben gewerkt extra in het zonnetje. Zo werd regisseur Ian Spendloff genoemd, maar ook ontwerpers David Lochhead, Daniella Marsh en David Stumpf en 3D-kunstenaars Philip Robinson en Matthew Thomas.

De serie zou de prijs natuurlijk niet hebben gewonnen zonder de getalenteerde cast, waaronder Iman Vellani als Kamala Khan, Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer en Nimra Bucha.

Nog geen Emmy in hun handen


Hoewel Ms. Marvel nu officieel de Emmy heeft gewonnen, vindt de prijsuitreiking pas plaats tijdens de 75e Creative Arts Emmy Awards. Deze zijn op 6 en 7 januari in Los Angeles.

Bekijk op instagram


Ms. Marvel is te streamen op Disney+.Aanbevolen artikelen