search
Maisie Williams (Arya Stark) uit 'Game of Thrones' is geen klein meisje meer: op Instagram laat ze zien waarom
Series / Celebrity

Maisie Williams (Arya Stark) uit 'Game of Thrones' is geen klein meisje meer: op Instagram laat ze zien waarom

Actrice Maisie Williams was 14 jaar toen seizoen één van Game of Thrones verscheen, nu is ze 26 jaar.

De Britse actrice Maisie Williams maakte haar debuut als actrice in Game of Thrones. Ze was op dat moment slechts zo'n 14 jaar. Het eerste seizoen van de HBO-hitserie stamt alweer uit 2011 en dat betekent dat Maisie ondertussen 26 jaar is.

Ze heeft uiteraard heel wat meer ervaring opgedaan. Naast 59 afleveringen Game of Thrones speelde ze ook in de films Mary Shelley, iBoy, The New Mutants en The Owners. Ook had ze rollen in de series Doctor Who, Two Weeks to Live en Pistol.

Andere Maisie


Op Instagram laat ze ook veel van zichzelf zien, zowel uit haar privéleven als haar leven als actrice. Haar laatste foto's zijn nadat ze bij een bekend mode-evenement is geweest. Zelf ziet ze er ook erg modieus uit.

"Bedankt Simone Rocha dat ik bij je mocht komen tijdens de British Fashion Awards. Ik voel me zo hemels dat ik bijna boven in mijn kerstboom zweef (die ik nog steeds moet optuigen)," schrijft Maisie nu op Instagram bij een reeks foto's.

Beetje vreemd?


Hieronder zie je de reeks foto's van Maisie. Ze heeft een witte jurk aan en een gek netje over haar hoofd. Haar tas is trouwens ook erg merkwaardig met allerlei slierten eraan. Je moet ervan houden, zeg maar. Oordeel zelf na het zien van onderstaande foto's.

Bekijk op instagram

Maisie is volgens Wikipedia binnenkort te zien in de film Sinner V. Saints en de serie The New Look van Apple TV+. De serie gaat over Christian Dior en je ziet ook rollen van onder andere Ben Mendelsohn, Juliette Binoche en John Malkovich.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen