search
Prime Video zet deze week 3 nieuwe afleveringen online waaronder het spectaculaire 'Reacher'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 3 nieuwe afleveringen online waaronder het spectaculaire 'Reacher'

Deze week trapt Prime Video af met een gloednieuw seizoen van de stoere Jack Reacher.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.Los Farad (seizoen 1)Verschijnt op: Dinsdag 12 december
Genre: Thriller
Kijk op: Prime Video

Synopsis: De dag waarop Oskar, een typische buurtjongen, de mysterieuze en rijke familie Farad ontmoet, verandert zijn leven voorgoed. Oskar zal alles op het spel zetten in de wereld van de internationale wapensmokkel. In Marbella, waar de Farads wonen, wachten hem luxe, adrenaline en intense emoties, maar ook een keerzijde van geweld en cynisme die zijn toewijding op de proef stelt.

Coach Prime (seizoen 2 - aflevering 3)Verschijnt op: Donderdag 14 december
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op: Prime Video

Synopsis: In jaar 3 bij Jackson State maakt Deion Sanders samen met zijn team een seizoen mee vol dramatiek, waaronder een watercrisis, blessures en hooggespannen verwachtingen voor het footballteam.

Reacher (seizoen 2 - aflevering 1-3)Verschijnt op: Vrijdag 15 december
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Wanneer militair politieagent te ruste Jack Reacher gearresteerd wordt voor een moord die hij niet gepleegd heeft, belandt hij in een complot vol corrupte agenten, dubieuze zakenlieden en samenzwerende politici. Met enkel z'n vernuft moet hij ontdekken wat er aan de hand is in Margrave, Georgia. Dit eerste seizoen is gebaseerd op internationale bestseller Jachtveld van Lee Child.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen