search
Deze nostalgische jaren 90-serie scoort 94% op Rotten Tomatoes en krijgt officieel een tweede seizoen!
Series / Nieuws

Deze nostalgische jaren 90-serie scoort 94% op Rotten Tomatoes en krijgt officieel een tweede seizoen!

Het publiek heeft duidelijk gesmuld en dit wordt beloond met nieuwe belevenissen.

De Playstation-franchise doet het zo te zien prima. De actiekomedie Twisted Metal is gebaseerd op de populaire game en is uitstekend ontvangen. Het tweede seizoen is om die reden officieel akkoord.

Anthony Mackie speelt John Doe die een pakketje moet afleveren in een post-apocalyptische wereld. De clown Sweet Tooth (Joe Seanoa) is slechts een van de vele kleurrijke figuren die hij hierbij tegen het lijf loopt.

Opnieuw op pad


Mackie maakte het nieuws bekend tijdens de The Game Awards. Twisted Metal was genomineerd in de categorie Beste Verfilming.

Kort hierna deed showrunner Michael Jonathan Smith de volgende uitspraak: "Ik wil vooral alle fans ontzettend bedanken. De liefde, het enthousiasme en de steun waren hartverwarmend, en ik kan niet wachten om opnieuw op pad te gaan met de hele club".

Niet de enigen


Twisted Metal is niet de enige succesvolle game-verfilmingen van 2023. Het andere overbekende voorbeeld is The Last of Us, welke ook een tweede seizoen heeft gekregen.



Anders dan bij The Last of Us is het verhaal voor het nieuwste seizoen nog niet bekend. De kijkers kunnen echter rekenen op meer chaos, actie en humor in dit nostalgische jaren 90-verhaal.

Waar te bekijken?


Twisted Metal is in de VS te streamen op Peacock. Het is nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de serie in Nederland te zien zal zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen