search
Wordt de vloek op de Featheringtons eindelijk opgeheven in 'Bridgerton' seizoen 3?
Series / Nieuws

Wordt de vloek op de Featheringtons eindelijk opgeheven in 'Bridgerton' seizoen 3?

De familie Featherington heeft het de afgelopen seizoenen niet makkelijk gehad in 'Bridgerton'...

Fans wachten al bijna twee jaar op een nieuw seizoen van het romantische kostuumdrama Bridgerton. Het derde seizoen zal zich focussen op het liefdesverhaal tussen Penelope en Colin, en fans zijn maar al te benieuwd of hun verhaal net zo spectaculair wordt als dat van hun voorgangers.

Dat is echter niet alles waar fans nieuwsgierig naar zijn. Aangezien Penelope Featherington een grote rol gaat spelen in dit seizoen, geldt hetzelfde voor de gehele familie Featherington. In de afgelopen seizoenen heeft deze familie alleen maar ellende doorgemaakt, dus hopen fans dat er dit seizoen wat positiviteit voor hen te wachten staat.

Controversieel


In de boeken van Julia Quinn wordt lang niet zoveel aandacht gevestigd op de Featheringtons als Shonda Rhimes de afgelopen seizoenen heeft gedaan. Dit was een van haar meest controversiële beslissingen over de serie, omdat veel kijkers vonden dat dit de aandacht weg nam van de hoofdpersonages.

Toch lijkt het nu seizoen 3 eraan komt terecht te zijn geweest, omdat we zonder de verhaallijnen van de Featheringtons te weinig achtergrondinformatie over Penelope hadden gehad. In de afgelopen twee seizoenen heeft de Featherington-familie veel meegemaakt. Eerst kwam Marina Thompson in hun leven, die vanwege haar moeilijke situatie vooral de wereld van Penelope op zijn kop zette.

Slechte reputatie


En in het tweede seizoen werd de familie opgelicht door hun neef Jack, die hun reputatie bijna nog verder naar beneden haalde. Hoewel de familie er al met al nog goed uit is gekomen, zijn de relaties onderling ook niet geweldig.



Hopelijk is de meeste ellende inmiddels achter de rug voor de Featheringtons en pakt seizoen 3 goed voor hen uit. Bekijk Bridgerton op Netflix. De releasedatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen