search
'Mr. & Mrs. Smith': deze acteurs moeten Brad Pitt en Angelina Jolie doen vergeten
Series / Featured

'Mr. & Mrs. Smith': deze acteurs moeten Brad Pitt en Angelina Jolie doen vergeten

Volgend jaar verschijnt er een nieuwe Mr. & Mrs. Smith, dit keer op Prime Video.

Deze week verscheen de eerste trailer voor de serie Mr. & Mrs. Smith online. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005. Dit keer geen Brad Pitt en Angelina Jolie, wel twee nieuwe hoofdrolspelers.

Die twee nieuwe hoofdrolspelers zijn Donald Glover en Maya Erskine, een duo dat steeds meer naam weet te maken in Hollywood. Hieronder een introductie van beide namen.

Maya Erskine


De 36-jarige Erskine wist op te vallen met haar rollen als Maggie in Man Seeking Woman en Mikki in Betas. Later volgde de serie PEN15 en de rol van Sully Stark in de Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi. Ze speelde de rol in drie afleveringen.

Na Mr. & Mrs. Smith van volgend jaar is ze uiteraard nog niet klaar. Ze heeft een belangrijke stem in de volgende stop motion-animatiefilm Wildwood van LAIKA en ze heeft de komedie Sacramento met ook Kristen Stewart en Michael Cera al opgenomen.

Donald Glover


Glover verdient waarschijnlijk minder introductie. De acteur heeft al enkele opvallende rollen gespeeld. Denk dan aan zijn aandeel in de series Community en Atlanta, en de rol als de jonge Lando Calrissian in de film Solo: A Star Wars Story.Daarnaast is hij Aaron Davis / Prowler in Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Across the Spider-Verse. Glover werkt op dit moment aan Community: The Movie en hij zou ook de hoofdrol moeten gaan spelen in de Star Wars-serie Lando.

Mr. & Mrs. Smith


In de serie Mr. & Mrs. Smith zien we Erskine als Jane Smith en Glover als John Smith, ze zijn een getrouwd stel en hun relatie krijgt een heel andere wending als ze samen als spionnen gaan werken voor een mysterieuze organisatie.Andere rollen komen van John Turturro, Paul Dano, Alexander Skarsgård, Eiza González, en Ron Perlman. De makers, met Glover als uitvoerend producent, hebben duidelijk behoefte aan een succes. Vanaf 2 februari is Mr. & Mrs. Smith te zien op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen