search
Eerste trailer voor de nieuwe 'Mr. & Mrs. Smith'!

Eerste trailer voor de nieuwe 'Mr. & Mrs. Smith'!

Geen Brad Pitt en Angelina Jolie, wel Donald Glover en Maya Erskine.

Bram de Groot
Na de film uit 2005 met namen Brad Pitt en Angelina Jolie krijgen we in 2024 de serie Mr. and Mrs. Smith, die te zien zal zijn op de streamingdienst Prime Video van Amazon. Hieronder zie je de teaser trailer voor de serie.

Dit keer zijn de hoofdrollen voor Donald Glover en Maya Erskine, en wie weet krijgen we stiekem toch cameo's van Pitt en/of Jolie. Die kans is gezien de verstandhouding tussen de twee overigens bijzonder klein.

Spionage


In de serie krijgen twee eenzame vreemdelingen een baan bij een mysterieus spionagebureau dat hen een glorieus leven biedt vol spionage, rijkdom, wereldreizen en een gedroomde brownstone in Manhattan.

Het addertje onder het gras: nieuwe identiteiten in een gearrangeerd huwelijk als Mr. & Mrs. John en Jane Smith. Nu ze getrouwd zijn, navigeren John en Jane elke week door een missie met een hoog risico terwijl ze ook een nieuwe mijlpaal in hun relatie moeten bereiken. Hun complexe dekmantel wordt nog gecompliceerder als ze echte gevoelens voor elkaar krijgen.

Februari


De grote vraag is de serie is: Wat is riskanter, spionage of trouwen? De serie Mr. & Mrs. Smith start op 2 februari en bestaat uit acht afleveringen.
Aanbevolen artikelen