search
Na 1 seizoen gecanceld: De nieuwe serie van 'Breaking Bad'-acteur Bob Odenkirk
Series / Nieuws

Na 1 seizoen gecanceld: De nieuwe serie van 'Breaking Bad'-acteur Bob Odenkirk

De serie 'Lucky Hank' kreeg positieve reacties, maar er waren helaas niet genoeg kijkers.

Hoewel er slechts één seizoen is uitgezonden, is de serie Lucky Hank gecanceld. Het eerste seizoen van de serie met acteur Bob Odenkirk bestond uit acht afleveringen, en daar zal het nu dus helaas bij blijven.

Lucky Hank kreeg na zijn release positieve reacties, maar had simpelweg niet genoeg kijkers om een tweede seizoen mogelijk te maken. De serie volgt William Henry “Hank” Devereaux Jr. (Odenkirk), de voorzitter van de afdeling Engels op een universiteit in Pennsylvania.

Vervolg op Saul Goodman


In de serie zien we ook Mireille Enos als Lily, de vrouw van Hank. Wanneer het leven van Hank ontspoort, begint Lily zich af te vragen of de keuzes die ze in haar leven heeft gemaakt wel de juiste waren.

Odenkirk zag de serie als de perfecte kans om wat afstand te nemen van zijn iconische rol als Saul Goodman in Better Call Saul: "Ik hou van de toon [van de serie]. Het is komischer. Ik heb het gevoel dat ik me verhoud tot de hoofdpersoon, die een misantroop is. Hij is een chagrijnige kerel, maar je vindt hem leuk".

Geen tweede seizoen


Hoewel Odenkirk dus heel enthousiast was over de serie, heeft netwerk AMC toch besloten geen tweede seizoen te maken: "We zijn trots op Lucky Hank en dankbaar voor het werk van iedereen die deze unieke, speelse en menselijke serie naar de kijkers heeft gebracht, van het getalenteerde creatieve team tot onze partners bij Sony en natuurlijk Bob, Mireille en de hele cast en crew", aldus het netwerk.



"Helaas kunnen we niet doorgaan met een tweede seizoen, maar we zijn blij dat deze acht afleveringen op AMC+ bestaan en nieuwe fans zullen blijven vinden – of opnieuw gezien zullen worden door kijkers die terugkomen om meer tijd door te brengen met Hank, Lily en de vermakelijke cast van personages op Railton College".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen