search
Kit Harington komt in 2024 eindelijk terug op HBO - maar niet als Jon Snow
Series / Nieuws

Kit Harington komt in 2024 eindelijk terug op HBO - maar niet als Jon Snow

Wordt 2024 het jaar van een glorieuze comeback voor de acteur?

De Britse acteur Kit Harington speelde met zijn personage Jon Snow in Game of Thrones een van de meest beroemde TV-personages ooit. Het is dus niet gek dat HBO de acteur graag wil terugbrengen in die rol.

Sinds Game of Thrones eindigde in 2019 vernamen we relatief weinig meer van Harington. Zijn bekendste rol was nog wel zijn verschijning in Marvel-film Eternals.

Jon Snow


Ook werd er onthuld dat er een Jon Snow spin-off ontwikkeld wordt, maar daar is nog niets officieel van bevestigd. Het is dus nog afwachten of we Harington terug gaan zien in zijn iconische rol.

Toch kunnen we Harington in 2024 in ieder geval wel in een HBO-productie gaan zien. De acteur zal namelijk verschijnen in het derde seizoen van de serie Industry. Die serie gaat over de levens van een stel jonge bankiers die hun weg proberen te vinden in het Londense financiële leven.

Game of Thrones


Bekijk hieronder de HBO-trailer voor 2024 waarin een glimps van Kit Harington te zien is in zijn gloednieuwe rol. Tot het zover is kun je hem in actie zien in alle seizoenen van Game of Thrones op Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen