search
Volledige trailer 'X-Files'-revival onthult plotdetails
Series / Trailer

Volledige trailer 'X-Files'-revival onthult plotdetails

Buitenaardse wezens met grote plannen?Wat eerder vrijgegeven werd blijkt slechts een teaser te zijn. Nu heeft Fox namelijk een complete twee minuten durende trailer vrijgegeven voor de aankomende X-Files revival. Bovenstaande trailer laat zien hoe spionage en nieuwe technologieën een grote rol spelen in de snode plannen van rijken om de wereld te veroveren. Daarbij moeten buitenaardse wezens ook een grote rol gaan spelen, want uit de trailer blijkt dat er gebruik gemaakt wordt van buitenaardse technologie. The Truth is Still Out There…

Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) worden voor deze zesdelige miniserie verenigd en zullen onderzoek doen naar de verdwijning van een vrouw (Annet Mahendru), die claimde dat ze ontvoerd was door buitenaardse wezens. Of dat klopt is natuurlijk de vraag die centraal komt te staan in dit tiende seizoen.

Het seizoen "begint en eindigt met de mythologie" onthulde Duchovny verder eerder in een interview. Daarbij speelt de door buitenaardse wezens geplande invasie van de Aarde dus weer een rol. Op 24 januari is de eerste aflevering van de revival te zien, met de titel My Struggle.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen