search
'Frasier'-ster en broer Niles onthult waarom hij de nieuwe reboot afwees
Series / Nieuws

'Frasier'-ster en broer Niles onthult waarom hij de nieuwe reboot afwees

De dynamiek tussen de broers Crane was in de jaren 90 een enorme succesfactor.

Na jaren van succes is acteur Kelsey Grammer onlangs terug van weggeweest in de nieuwe reboot van Frasier. Zijn collega, en broer Niles in de serie, besloot niet aan de reboot mee te werken en hij onthult waarom.

Als je aan Frasier denkt, dan is broer Niles daar onlosmakelijk aan verbonden. Acteur David Hyde Pierce vertolkte de rol van de neurotische, doch briljante, broer van Frasier in alle afleveringen van de serie. Hij wilde echter in plaats van de reboot wat anders doen.

Geen langetermijnverplichting


Tijdens een interview waarin hij zijn rol in het toneelstuk Here We Are promootte, meldde Pierce dat zijn beslissing om de rol niet opnieuw te spelen niet te wijten was aan een gebrek aan interesse of terughoudendheid, maar eerder aan de wens om andere projecten te verkennen.

Hij vertelde: "Ik wilde nooit echt terug. Het is niet alsof ik zei: 'Oh, dat wil ik nooit meer doen.' Ik hield van elk moment." Pierce wilde liever andere kansen nastreven en niet vastgebonden zijn aan een langetermijnverplichting voor de nieuwe Frasier-reboot.

Niles is niet meer nodig


Pierce, die momenteel schittert in HBO's Julia, ziet ook dat de nieuwe versie veel nieuwe personages introduceert. Hij merkte op: "Ze hebben me eigenlijk niet nodig. Frasier is overgegaan naar een nieuwe wereld. Ze hebben nieuwe personages. En ik denk dat ik gelijk heb. Het gaat goed. En de nieuwe mensen die ze hebben, zijn geweldig."



Kijk alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen