search
Kelsey Grammer is superhot: in het Marvel Cinematic Universe en een tweede seizoen voor zijn eigen serie

Kelsey Grammer is superhot: in het Marvel Cinematic Universe en een tweede seizoen voor zijn eigen serie

Officieel is er nog geen nieuws, maar achter de schermen plannen ze alvast vooruit.

Glenn Walsh
Onlangs kwam het nieuwe Frasier uit, en luidde de derde akte in voor hoofdrolspeler Kelsey Grammer, die al sinds 1984 de rol van Doctor Frasier Crane speelt. Als het aan Grammer ligt, voegen ze er nog een paar seizoenen aan toe. Let op: SPOILERS!

Streamingdienst Paramount+ besloot het verhaal rondom de hilarische psychiater nieuw leven in te blazen door tien nieuwe afleveringen te bestellen. Hoewel vanuit Paramount nog niets officieel bekend is, vliegen achter de schermen genoeg ideeën voorbij.

Collectieve inspanning


In een interview met Deadline onthult Grammer, recent nog als Beast te zien in een grote Marvel-film, wat hij nog meer in petto heeft: "We spelen met sommige ideeën, en ze draaien vooral om het idee dat Frasier zijn geluk vindt, een goede vader wordt en voor een echte doorbraak op de universiteit zorgt."

Hij vervolgt: "Misschien kan Frasier een belangrijk persoon in iemands leven worden als docent. Hij raakt sowieso altijd in de problemen, dus dat houdt niet op. Wie weet waar we mee komen. Samen met onze schrijvers denk ik dat het helemaal goed gaat komen."

Frasier terug op zijn oude plek


In het nieuwe Frasier gaat de voormalig radio-psychiater na een carrière op TV terug naar Boston, zijn thuisbasis in de sitcom Cheers, waar hij probeert de relatie met zijn zoon Freddy probeert te verbeteren na de dood van zijn vader Martin Crane.Kijk elke week een nieuwe aflevering van Frasier op SkyShowtime.


Aanbevolen artikelen