search
'Abbott Elementary op Disney+: Kijk nu de hilarische eerste beelden van seizoen 3
Series / Nieuws

'Abbott Elementary op Disney+: Kijk nu de hilarische eerste beelden van seizoen 3

Stakingen voorbij, en iedereen weer terug aan het werk voor een nieuw seizoen!

De geliefde, en soms wat excentrieke, leraren van Abbott Elementary staan op het punt om terug te keren in een derde seizoen van de gelijknamige hitserie. Televisienetwerk ABC geeft de fans alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Nadat er eindelijk een einde kwam aan de schrijvers- en acteursstakingen werd het werk hervat aan Abbott Elementary, waardoor er genoeg tijd was om ten minste de helft van het geplande derde seizoen op de buis te brengen vóór het einde van het huidige tv-seizoen.

Iedereen weer van de partij


De met drie Emmy-awards bekroonde sitcom, gemaakt door en met Quinta Brunson in de hoofdrol, brengt alle vaste castleden terug voor een seizoen van dertien afleveringen, en gaat op 7 februari in première.

In aanloop naar het derde seizoen heeft iedere leraar een eigen verhaallijn, maar fans zullen waarschijnlijk het meest uitkijken wat er zal gebeuren tussen Janine en Gregory, daar zijn net als Jim en Pam uit The Office enorm aan het spelen zijn met een mogelijke romantische relatie.


Hilariteit op de basisschool


Brunson schittert in Abbott Elementary als Janine Teagues, een toegewijde lerares op een openbare basisschool in Philadelphia. In de hoofdcast worden zij bijgestaan door Tyler James Williams, Janelle James, Lisa Ann Walter, Sheryl Lee Ralph, Chris Perfetti en William Stanford Davis. Kijk hieronder de nieuwste teaser van seizoen 3:



Kijk alle afleveringen van Abbott Elementary op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen