search
Marvel Studios lanceert veelbelovende trailer voor nieuwste serie
Series / Trailer

Marvel Studios lanceert veelbelovende trailer voor nieuwste serie

Deze animatieserie toont vele oude bekenden in alternatieve tijdlijnen binnen het Multiversum.

What If...? is de eerste animatieserie van Marvel Studios. Het eerste seizoen bevatte negen afleveringen met oude bekenden zoals Thor, Loki, de Guardians of the Galaxy en vele anderen. Marvel Studios komt nu met een feestelijke trailer voor de Kerstdagen.

Het tweede seizoen belooft, hoe kan het ook anders, de nodige spetterende actie. Net zoals in seizoen 1 krijgt de kijker negen afleveringen te zien waarin telkens een alternatieve tijdlijn wordt verkend.

Observeren


De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Marvel, en is ontwikkeld door A.C. Bradley. De regisseur Bryan Andrews heeft al de nodige ervaring opgedaan in het MCU door zijn werk aan Doctor Strange en Avengers: End Game.

De personages worden ingesproken door de acteurs in de MCU-films. Dit betekent dat we onder andere Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Chris Hemsworth, (Thor), Karen Gillan (Nebula) en Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff) kunnen verwachten. Jeffrey Wright is ook nu weer de verteller in de rol van de Watcher, wiens ras voornamelijk het Multiversum observeert.

Phase Five


What If...? maakt onderdeel uit van Phase Five van het MCU, en op de premièredatum zal de eerste aflevering van seizoen 2 te zien zijn, getiteld What If....Nebula Joined the Nova Corps? De overige afleveringen zullen telkens een dag later online gezet worden, waarbij aflevering 9 dus op 30 december te zien zal zijn.



Seizoen 2 van What If...? kun je vanaf 22 december streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen