search
Deze misselijkmakende thriller uit 2023 ben je misschien al vergeten, maar blijft een dikke aanrader
Series / Featured

Deze misselijkmakende thriller uit 2023 ben je misschien al vergeten, maar blijft een dikke aanrader

Kijkers zijn laaiend enthousiast over de bloedstollend spannende en aangrijpende Duitse miniserie Liebeskind op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het geroezemoes over Liebes Kind blijft maar aanhouden. En, heel eerlijk gezegd, dat kan ook niet anders. Bijna iedereen die de miniserie heeft gezien is laaiend enthousiast over deze ijzingwekkende thriller.

Deze serie is volgens de kijkers bloedstollend spannend. Zijn het vaak de Scandinavische misdaad- en thrillerseries die bovenaan de lijstjes prijken, deze Duitse dramatische miniserie mag zeker niet ontbreken in je top tien. Zowel op Netflix als IMDb en Rotten Tomatoes scoort de serie hoog.

Adoptie


De serie heeft veel lof gekregen vanwege de sterke acteerprestaties en het aangrijpende verhaal. Het gaat over de impact van het geadopteerd worden op de verschillende leden van een familie en de zoektocht naar een eigen identiteit binnen een sterk afgezonderd leefmilieu.

Diep in een donker bos leeft Lena samen met twee kinderen: Hannah en Jonathan. Ze leven in een van daglicht afgesloten huis, in volledige opsluiting en isolatie. Ze worden onderhouden door een mysterieuze man die hen volledig controleert in alles wat zij doen. Na een ontsnappingspoging en een bijna fataal auto-ongeluk van Lena begint pas de echte nachtmerrie.

Ware gebeurtenis


Dus mocht je nog niet aan deze serie zijn begonnen, wacht niet langer! Dit bloedstollende semi-fictief verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten. De serie bestaat uit zes delen.Het verhaal is een bewerking van het boek van Romy Hausmann. Zij heeft zich voor haar boek laten inspireren op de tragische ontvoeringszaken in Oostenrijk: de zaak Fritzl en de zaak rond Natascha Kampusch.

Binge-waardig


Fans vinden de serie binge-waardig omdat de makers erin slagen tot aan het slot met verrassingen te komen, maar ook de plot en de ijzersterke cast bestaande uit onder andere Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw en Justus von Dohnányi. Vooral de 12-jarige actrice Naila Schubert wordt geprezen om haar acteerkunsten.Op Netflix worden true crime-docu’s verslonden. Met Liebes Kind komen ook deze kijkers aan hun trekken ook al is de verhaallijn fictief, deze serie laat je als kijker niet meer los. Dus wees gewaarschuwd. Bekijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen