search
'Virgin River' worstelt met een groot probleem
Series / Nieuws

'Virgin River' worstelt met een groot probleem

Tijd is nogal een probleem in de Netflix-serie 'Virgin River'.

Series zijn er in allerlei verschillende soorten. Sommige zijn enorm spannend en zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit, terwijl andere er juist voor zorgen dat je tot rust komt. Voor allebei is er een publiek, maar dan moet het natuurlijk wel op de juiste manier gedaan worden.

De succesvolle Netflix-serie Virgin River behoort tot de rustige categorie. Als je even wegkijkt mis je niet meteen iets belangrijks, dus je hoeft niet permanent je aandacht erbij te houden. Hoe moe je ook bent en wat voor dag je ook hebt gehad: het kijken naar het alledaagse leven van de personages kan er altijd nog bij.

Ongeloofwaardig


Toch heeft Virgin River de laatste seizoenen een probleem op dit vlak. En dat heeft vooral te maken met de tijd. In de tijdlijn van de serie is er in de afgelopen 5 seizoenen slechts een aantal maanden voorbij gegaan, terwijl er in de echte wereld jaren overheen zijn gegaan.

Het begint ongeloofwaardig te worden, aangezien de acteurs zichtbaar ouder worden. Dat is logisch, want de serie is inmiddels al bijna vijf jaar bezig. De personages zouden niet veel ouder moeten zijn geworden, maar dat zijn de acteurs dus wel.

Tijdsprong


Dit is vooral te merken aan het personage Christopher (Chase Petriw). Hij was in de eerdere seizoenen nog een klein kind, maar is nu duidelijk ouder geworden. Een manier om dit op te lossen zou een sprong in de tijd zijn. Dat is misschien even wennen, maar op de lange termijn zou het de serie wel geloofwaardiger maken.Bekijk Virgin River op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen