search
Disney scoort met 'Percy Jackson and the Olympians': Eerste recensies zijn lovend
Series / Nieuws

Disney scoort met 'Percy Jackson and the Olympians': Eerste recensies zijn lovend

Als we de critici mogen geloven, kunnen we flink gaan genieten van de nieuwe Disney-serie.

Met nog minder dan een week te gaan voor het uitkomen van Disney's Percy Jackson and the Olympians is het overgrote merendeel van de critici, die al een sneak peak hebben gehad, meer dan lovend.

Meningen van de critici lopen uiteen, maar alle zijn overwegend positief. Wat het meest overeenkomt is de lof voor het werk van de drie hoofdrolspelers en hoe trouw de serie blijft aan het bronmateriaal.

Hele generaties zullen ervan smullen


De verhalen over de halfgod Percy Jackson van schrijver Rick Riordan zijn al eens eerder verfilmd in de Percy Jackson & the Olympians-films The Lightning Thief (2010) en Sea of Monsters (2013), maar de serie wordt volgens critici één om naar uit te kijken.

Er wordt gemeld dat de serie duidelijk gericht is op een jonger publiek, maar de potentie heeft om het publiek met de serie mee te laten groeien. Ook wordt er geschreven: "Wat echt telt, is dat Percy Jackson and the Olympians de iconische hoogtepunten niet verwaarloost die zo belangrijk voor ons zijn."


Gezegende serie


Eén van de critici maakt het wel heel bont: "Met een duidelijke liefde voor het bronmateriaal, uitstekende casting, fantastische uitvoeringen en magische visuele effecten, is Percy Jackson and the Olympians bijna alsof het begunstigd is door de goden zelf."Het is nu alleen nog wachten op de meningen van het publiek. Kijk vanaf woensdag 20 december de nieuwe serie Percy Jackson and the Olympians op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen