search
Fans van 'The Gilded Age' vergeven maker niet zomaar voor dit personage
Series / Nieuws

Fans van 'The Gilded Age' vergeven maker niet zomaar voor dit personage

Volgens fans wordt het dit personage veel te moeilijk gemaakt in 'The Gilded Age'.

Hoewel The Gilded Age gemaakt is door Julian Fellowes, bekend van Downton Abbey, wordt de serie niet door iedereen even goed ontvangen als zijn voorganger. Sommige kijkers vinden dat er simpelweg te weinig gebeurt. Toch zaten er een aantal onverwachte in plotwendingen de eerste twee seizoenen, maar ook daarvan was niet iedereen gediend.

Een van deze plotwendingen zorgde zelfs voor woede onder fans. Het personage Ada Brook Forte heeft veel te verduren gehad de afgelopen seizoenen. Het leek erop dat ze eindelijk gelukkig zou worden, maar de meest recente aflevering van The Gilded Age heeft daar verandering in gebracht.

Te veel drama


Het is duidelijk dat Fellowes nog geen gelukkig einde voor Ada in zicht heeft. Jarenlang leefde ze in eenzaamheid. En nu ze eindelijk haar blijdschap had gevonden, werd deze weer van haar afgenomen. Zoals de naam al suggereert, hebben kostuumdrama's natuurlijk drama nodig. Maar dit ging veel kijkers toch echt te ver.

Het feit dat Ada constant weer onderuit wordt gehaald, zorgt ervoor dat kijkers het niet meer aan kunnen zien. De enige hoop die er nu nog is voor Ada, is een verbeterde band met haar zus. Zij lijkt na deze grote klap wat meer empathie voor haar te hebben.

Eigen leven leiden


Maar na alles wat ze heeft meegemaakt, zou Ada in een ideale wereld gewoon weer een eigen leven moeten kunnen leiden. Hopelijk geeft seizoen 3 haar de kans om dat te doen. Bekijk The Gilded Age op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen