search
Zijn deze uitgelekte details over 'Bridgerton' seizoen 3 uiteindelijk toch waar?
Series / Nieuws

Zijn deze uitgelekte details over 'Bridgerton' seizoen 3 uiteindelijk toch waar?

Fans verheugden zich maandenlang op een datum die helemaal niet bleek te kloppen... Of toch wel?

Fans weten na jaren wachten eindelijk de releasedatum van Bridgerton seizoen 3. Op 16 mei 2024 is het eerste deel van het seizoen te zien. Toch was dit nieuws ook teleurstellend, want eerder was er een datum uitgelekt die al veel dichterbij is, namelijk in december. En daar lijkt nu wat waarheid in te zitten.

Het is bekend dat de serie al bijna klaar was in mei van dit jaar, maar dat de stakingen in Hollywood ervoor hebben gezorgd dat de datum verplaatst moest worden. Lang bleef de releasedatum onbekend, totdat het account van Netflix Portugal de datum 14 december op Instagram plaatste.

Verplaatste datum


Fans kregen hierdoor hoop op een release deze winter, maar deze datum bleek niet te kloppen. Ze zijn echter niet expres in de maling genomen. Het lijkt er namelijk sterk op dat 14 december echt de geplande releasedatum was, maar dat er dingen mis zijn gegaan waardoor de release vooruitgeschoven moest worden.

Er zijn zelfs vijf à tien campagnes die dit kunnen bewijzen. Er zijn de afgelopen tijd veel samenwerkingen uitgekomen met Bridgerton, van koffiecreamer tot bruidsjurken. Dit zou voor beide partijen gunstig geweest zijn. Maar toen de release van de serie werd verplaatst, bleef de datum voor de release van de merchandise wel gewoon in december staan.

Half jaar


Hoe vervelend het ook is, we zullen nog een half jaartje moeten wachten op deel 1 van Bridgerton seizoen 3. Het tweede deel verschijnt een maand later. Bekijk de serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen