search
Is 'House of the Dragon' een teleurstelling? Fans kijken liever toch een andere serie
Series / Nieuws

Is 'House of the Dragon' een teleurstelling? Fans kijken liever toch een andere serie

House of the Dragon-fans blijken toch geen echte fans te zijn; ze kijken liever naar een andere serie.

Normaal gesproken zijn fans heel erg trouw aan hun favoriete serie en zullen ze deze altijd verdedigen. Dit is echter niet het geval bij House of the Dragon. HotD fans claimen zelfs dat de serie niet goed is.

House of the Dragon is een spin-off van de hitserie Game of Thrones en veel GoT-fans zijn dus de spin-off gaan kijken. De serie breidt de wereld van de boeken van George Martin uit, maar niet iedereen is hier even blij mee.

Beschuldigingen


Sommige fans beschuldigen op sociale media, waaronder Reddit, de schrijvers van GoT van het verpesten van het bronmateriaal. House of the Dragon was dus de perfecte mogelijkheid om dicht bij het oorspronkelijke verhaal te blijven.

Hoewel de serie over het algemeen heel positief is ontvangen, zijn er ook fans die beweren dat GoT beter is dan de spin-off en dat ze dus ook liever de originele serie kijken. Zo zegt @androgynousmayflower op Reddit dat de kwaliteit en het verhaal van House of the Dragon veel slechter is dan dat van GoT.

De andere kant


Terwijl een groep kijkers op sociale media kritiek levert op HotD, probeert een andere groep uit te leggen dat de series niet vergeleken kunnen worden.

Bekijk op instagram


Zij leggen uit dat HotD vergeleken kan worden met 10 minuten van een film en GoT met een hele film. In andere woorden: het is nog te vroeg om HotD écht te beoordelen. Eén ding is in ieder geval zeker: de serie heeft heel veel potentie.

Te streamen op HBO Max


House of the Dragon is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen