search
Heerlijke nieuwe succes-serie op Apple TV+ krijgt een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Heerlijke nieuwe succes-serie op Apple TV+ krijgt een nieuw seizoen

Deze meest recente verfilming in een charmante stijl smaakt duidelijk naar meer.

The Buccaneers is gebaseerd op een boek van de 19e-eeuwse schrijfster Edith Warton. De avonturen van vijf Amerikaanse besties die naar Londen vertrekken is al eens in 1995 verfilmd door de BBC. De acht afleveringen op Apple TV+ combineren het Victoriaanse Engeland met een moderne soundtrack.

Dit heeft duidelijk goed gewerkt, aangezien er al snel akkoord is gekomen voor een tweede seizoen. Aangezien Whartons boek niet af was toen zij in 1937 overleed heeft showrunner Katherine Jakewaves de nodige vrijheid wat het vervolg betreft.

Geluk beproeven


In 1870 vertrekken Virginia "Jinny" St. George (Imogene Waterhouse) en Lizzy Elmsworth (Aubri Ibrag) naar Londen om daar een man te vinden. Beiden zijn zogeheten 'nieuw geld' terwijl in Engeland de hogere klasse vooral uit 'oud geld' bestaat. Hun vriendin Conchita Closson (Alisha Boe) heeft een goed huwelijk gesloten waardoor de twee hun geluk willen beproeven.

Samen met Jinny's zus Annabel, oftewel Nan (Kristine Frøseth), en Lizzy's zus Mabel (Josie Total) vertrekken de dames naar Londen. Wanneer ze daar echter aankomen blijken de culturele verschillen niet iets waar je makkelijk overheen stapt.

Geduchte concurrent


De serie lijkt een geduchte concurrent van Bridgerton te worden, en de cliffhanger aan het einde van het seizoen doet de liefhebbers ongetwijfeld reikhalzend uitzien naar meer.



The Buccaneers kun je streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen