search
Nicole Kidman schittert in nieuwe Prime-serie 'Expats' van 'The Farewell'-regisseur
Series / Trailer

Nicole Kidman schittert in nieuwe Prime-serie 'Expats' van 'The Farewell'-regisseur

Na een gruwelijk incident blijken de levens van verschillende Amerikaanse expats in Hong Kong voorgoed veranderd.

Prime meldt zich aan met zijn eerste must-watch voor het nieuwe jaar: Expats. In de miniserie raken de levens van verschillende Amerikaanse vrouwen verweven met elkaar na een tragedie in Hong Kong.

Nicole Kidman speelt een hoofdrol in het verhaal, samen met Sarayu Blue en Ji-young Yoo. Allen zijn ze verbonden door een mysterieus incident met een gruwelijke link met kleine kinderen. Maar wat dat exact is, wordt nog niet onthuld in een recente trailer.

Plot


De synopsis van de nieuwe Prime-serie luidt: "De serie 'Expats', die zich afspeelt tegen de complexe achtergrond van de inwoners van Hong Kong, toont een veelzijdige groep vrouwen."

De synopsis gaat verder: "Nadat een enkele ontmoeting tussen de vrouwen een keten aan levensveranderende gebeurtenissen in gang zet, moet iedereen de ingewikkelde balans zien te overleven tussen schuld en verantwoordelijkheid."

Cast en crew


Expats wordt geregisseerd door Lulu Wang, die eerder de veelgeprezen film The Farewell regisseerde. Aan haar kwam de taak toe de bestseller The Expatriates van Janice Y. K. Lee te verfilmen tot een miniserie. Lee is tevens co-producent van de serie.

Bekijk op instagram


Expats zal vanaf 26 januari worden gepubliceerd bij Prime Video. Na de lancering van de eerste twee afleveringen zullen er vier weken lang nieuwe afleveringen worden uitgebracht op elke vrijdag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen