search
Originele 'Percy Jackson' bejubeld nieuwkomer Walker Scobell in nieuwe serie op Disney+
Series / Nieuws

Originele 'Percy Jackson' bejubeld nieuwkomer Walker Scobell in nieuwe serie op Disney+

Volgens de acteur hadden ze niet een betere Percy kunnen kiezen.

Op de dag dat Disney's Percy Jackson and the Olympians uitkomt kan hoofdrolspeler Walker Scobell op flinke complimenten en goedkeuring rekenen van niemand minder dan zijn voorganger Logan Lerman.

Lerman, de acteur die tien jaar geleden de titelrol vertolkte in twee Percy Jackson-films, had goede woorden over voor aan nieuwkomer Scobell toen zijn goedkeuring hardop aan Scobell werd voorgelezen tijdens een podcast met de cast en producers van de nieuwe serie.

Kan hij in zijn zak steken


Tijdens een live-opname van de podcast Happy Sad Confused, waar zo'n beetje iedereen betrokken bij de serie bij aanwezig was, kreeg Scobell voorgelezen: Ik kan me geen betere match voor Percy Jackson voorstellen dan Walker [Scobell]." Aldus Lerman.

Hij vervolgde: "De show ziet er geweldig uit. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien schitteren in jullie rollen. Jullie maken veel mensen blij door deze personages tot leven te brengen. Walker, je was zo briljant in 'The Adam Project'. Hopelijk hou je van blauw eten de komende jaren, want ik denk dat je een hitshow in handen hebt."

Magie, spektakel en halfgoden


Disney's Percy Jackson and the Olympians is gemaakt door auteur Rick Riordan en Jonathan E. Steinberg, en draait om de halfgod Percy die door oppergod Zeus beschuldigd wordt van het stelen van zijn magische bliksemschicht.Kijk vanaf vandaag elke week een nieuwe aflevering van Percy Jackson and the Olympians op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen