search
Dit zijn de 10 best bekeken series op NPO Plus van het jaar 2023
Series / Featured

Dit zijn de 10 best bekeken series op NPO Plus van het jaar 2023

Kan jij al deze series van je lijstje afstrepen, of heb je nog werk aan de winkel?

Tijd om de stand op te maken aan het einde van het jaar, en op dat vlak weet NPO Plus goed te scoren met meerdere sterke series. Benieuwd naar de Top 10 van het platform? Controleer gauw of jij ze allemaal al hebt gezien, en zo niet, welke jij vanavond nog op gaat zetten.

1. OogappelsOver puberstress en ouderleed: Vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.

Bekijk Oogappels nu bij NPO Plus.2. Dag & NachtKim van Kooten speelt de verloskundige Ella, die leiding geeft aan de verloskunde-afdeling in een druk ziekenhuis. Er wordt gelachen en gehuild, getriomfeerd en geworsteld. En als je zulke lange werkdagen maakt, kan het niet anders dan dat werk en privé behoorlijk door elkaar gaan lopen.

Bekijk Dag & Nacht nu bij NPO Plus.3.Flikken MaastrichtMoord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. Maar ook de persoonlijke levens van o.a. Eva van Dongen, Floris Wolfs, Marion Dreesen en Romeo Sanders.

Bekijk Flikken Maastricht nu bij NPO Plus.4. AnoniemGeschiedenisleraar Jurre en officier van justitie Sarah strijden ieder op hun eigen manier tegen de criminele wereld. Hoewel ze al jaren met elkaar getrouwd zijn, verbergen ze hun dubbelleven voor elkaar.

Bekijk Anoniem nu bij NPO Plus.Top 10


De andere hooggewaardeerde en veelbekeken series uit de Top 10 van meest gestreamde NPO-series van 2023 zijn:

5. Dertigers
6. De poli
7. De Stamhouder
8. Flikken Rotterdam
9. Arcadia
10. CAST

Ontdek nog meer NPO-pareltjes van dit jaar op het platform van NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen