search
Deze geliefde Netflix-serie wordt niet gecanceld na slechts één seizoen
Series / Nieuws

Deze geliefde Netflix-serie wordt niet gecanceld na slechts één seizoen

Netflix geeft de succesvolle serie My Life With the Walter Boys een tweede seizoen.

De afgelopen periode werden er heel wat series na slechts een of twee seizoenen door Netflix gecanceld. Denk maar aan Shadow and Bone, Agent Elvis en Glamorous. Nu komt het nieuws dat Netflix de serie My Life With the Walter Boys verder gaat.

My Life With the Walter Boys debuteerde eerder deze maand op Netflix met een eerste seizoen bestaande uit tien afleveringen. De coming-of-age-serie is gebaseerd op het boek uit 2014 van Ali Novak.

My Life With the Walter Boys


De serie laat zien hoe een tragedie het leven van een tiener helemaal overhoop haalt. Ze gaat vervolgens bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.

Hoofdrollen zijn voor Nikki Rodriguez, Noah LaLonde, Ashby Gentry, Johnny Link, Corey Fogelmanis en Connor Stanhope en de serie werd in de eerste week zo'n 12,8 miljoen keer gestreamd en dat is best vaak.

Dankbaar


"Ik ben ontzettend blij dat My Life With the Walter Boys met een tweede seizoen is verlengd," zegt showrunner Melanie Halsall in een persbericht. "We zijn overweldigd door de liefde en steun die het publiek de serie heeft gegeven en kunnen niet wachten om terug te duiken in de wereld van Silver Falls en de levens van de personages."In 2023 kregen over meer series een tweede of volgend seizoen, waaronder Wednesday, Barbarians, Alice in Borderland, All Of Us Are Dead en Arcane: League of Legends. Het eerste seizoen van My Life With the Walter Boys kijk je nu gewoon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen