search
Ben je fan van 'Gen V' en 'The Boys', dan is deze stevige actieserie op HBO Max echt iets voor jou
Series / Featured

Ben je fan van 'Gen V' en 'The Boys', dan is deze stevige actieserie op HBO Max echt iets voor jou

Op HBO Max verscheen in 2021 de film The Suicide Squad spin-off Peacekeeper en deze werd sterk ontvangen.

Eerder dit jaar bleek de spin-off Gen V van The Boys een volgend succes in de reeks. Na al drie seizoenen van de moederserie kunnen we ons komende jaren opmaken voor meer superheldenwaanzin.

Op HBO Max is eveneens een lekker stevige superheldenserie te zien, namelijk Peacekeeper, een spin-off van de film The Suicide Squad uit 2021 van regisseur James Gunn.

Peacekeeper


De serie Peacekeeper is net als The Suicide Squad een R-rated productie (16 jaar en ouder) en daardoor lekker stevig. Het personage Peacekeeper wordt opnieuw gespeeld door John Cena, die je dit jaar nog zag in Fast X.

De serie laat zien hoe Christopher Smith / Peacemaker herstelt van zijn verwondingen die hij opliep in de film. Hij wordt gedwongen aan te sluiten bij het team "Project Butterfly" van de mysterieuze organisatie A.R.G.U.S.

Vlinder-achtige wezens


Het doel van "Project Butterfly" is het uitschakelen van parasitaire vlinderachtige wezens die menselijke lichamen over de hele wereld hebben overgenomen.



Cena's Peacemaker staat er in de serie niet alleen voor, er zijn namelijk ook personages als Leota Adebayo (Danielle Brooks), Adrian Chase / Vigilante (Freddie Stroma), Clemson Murn (Chukwudi Iwuji) en Emilia Harcourt (Jennifer Holland).

Nu op HBO Max


Wil je de serie graag zien, dan vind je de acht afleveringen van zo'n 40 tot 50 minuten gewoon nog op HBO Max. Een tweede seizoen zou op den duur ook moeten verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen