search
Slecht nieuws voor tweede seizoen van deze 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor tweede seizoen van deze 'Star Wars'-serie

Het zat er al aan te komen, maar Disney lijkt het nu ook indirect te hebben bevestigd.

Star Wars: Andor was niet direct zo succesvol als andere Star Wars-series toen de serie verscheen aan het einde van 2022, maar wordt door veel fans wel als misschien de beste van de series gezien.

Maar waar blijft seizoen 2? We weten dat er al een tijdje aan gewerkt wordt, maar de acteursstaking in Hollywood heeft voor flink wat vertraging gezorgd.

Nóg langer wachten


Er waren al geruchten dat Andor seizoen 2 niet langer in 2024, zoals oorspronkelijk bedoeld, zou verschijnen. Maar dit lijkt nu bevestigd door een releaseschema van Disney, waarin Andor niet wordt genoemd voor volgend jaar.

Dat zou betekenen dat we het tweede seizoen van Andor niet eerder zullen zien dan 2025. Eerder werd onthuld tijdens Star Wars Celebration dat de beoogde premièredatum ergens in augustus 2024 lag.

Een onverwachte held


Andor speelt zich vijf jaar vooraf aan de gebeurtenissen van Rogue One en A New Hope af. Het verhaal gaat over een groep personages dat zich mogelijk wil aansluiten bij de Rebel Alliance.



Een van deze personages is Cassian Andor, een dief die een revolutionair blijkt en zich uiteindelijk bij de rebellen voegt.

Genoeg reden om te kijken


De cast van Andor bestaat uit namen als Diego Luna, Kyle Soller, Adria Arjona, Stellan Skarsgård, Fiona Shaw, Genevieve O'Reilly, Denise Gough, Faye Marsay, Varada Sethu en Elizabeth Dulau.

Zodra we precies weten wanneer Andor seizoen 2 verschijnt, brengen we jullie hier natuurlijk van op de hoogte.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen