search
Eerste reacties op de Marvel-serie 'Echo': kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste reacties op de Marvel-serie 'Echo': kijken of skippen?

De volgende live action-serie van Disney+ en Marvel Studios verschijnt binnenkort online.

Na het wat minder goed ontvangen Secret Invasion en het over het algemeen sterke tweede seizoen van Loki is het binnenkort tijd voor de volgende serie in het Marvel Cinematic Universe: Echo, de spin-off van Hawkeye.

Echo is de eerste serie in het MCU onder het label 'Marvel Spotlight'. Dit betekent dat de serie niet noodzakelijk is om de grotere verhaallijn van het MCU te begrijpen. Het lijkt voornamelijk een herkomstverhaal te zijn over het personage Maya Lopez.

Eerste reacties


Nu zijn de eerste online reacties verschenen van recensenten die de eerste twee van de vijf afleveringen hebben gezien. En die reacties zijn hoopvol!

"Genoten van de eerste twee afleveringen van Echo, met een ongelooflijke (en gewelddadige) vechtscène die ik keer op keer zou willen bekijken. Het geluid is geweldig," aldus Emily Murray van Total Film. "De briljante Alaqua Cox boeit me voortdurend, maar ik vind de verhaallijn en het tempo wankel. Ik ben benieuwd naar de rest!"

Meer reacties


Hieronder zie je meer online reacties over de serie van showrunner Marion Dayre. Sydney Freeland, bekend van onder andere Star Trek: Strange New Worlds en de film Drunktown's Finest, regisseerde de eerste aflevering. Op 10 januari zet Disney+ de complete miniserie online.










Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen