search
Verslaafd aan Tom Blyth als Coriolanus Snow in 'Ballad Of Songbirds & Snakes'? Bekijk dan deze serie
Series / Nieuws

Verslaafd aan Tom Blyth als Coriolanus Snow in 'Ballad Of Songbirds & Snakes'? Bekijk dan deze serie

Tom Blyth (Coriolanus Snow) houdt ervan om moreel grijze personages te spelen en deze serie is hier het bewijs van.

Rond het jaar 2010 waren dystopische verhalen heel erg populair en daar heeft schrijfster Suzanne Collins goed gebruik van gemaakt. Haar The Hunger Games-boeken zaten vol met scherp commentaar op de maatschappij en intrigerende personages en de films deden hier niet voor onder.

De franchise is nog steeds erg populair en eerder dit jaar is de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes uitgekomen die het verhaal van Coriolanus Snow (Tom Blyth) en Hunger Games kandidaat Lucy Gray (Rachel Zegler) vertelt. Iedereen was op slag verliefd op Lucy Gray en ook kon niemand ophouden over Tom Blyth.

De perfecte serie


Blyth speelt ook in The Gilded Age als Archie Baldwin, maar Billy the Kid is perfect als je meer van de 28-jarige acteur wil zien. Blyth speelt de outlaw Billy, één van de meest beruchte scherpschutters in het Wilde Westen.

De serie vertelt het verhaal van Billy, ook bekend als William H. Bonney, en zijn strijd om de juiste keuzes te maken nadat hij als jonge tiener zijn ouders heeft verloren.

Seizoen 2


Billy the Kid is perfect om in één keer te bingen, aangezien het eerste seizoen uit acht afleveringen bestaat. Het tweede seizoen heeft op het moment van schrijven slechts vier afleveringen. Het tweede deel van seizoen 2 zal in 2024 verschijnen.



Op dit moment lijkt het erop dat je Billy the Kid nergens kunt streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen