search
Krijgt deze grote Apple TV-serie een vijfde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt deze grote Apple TV-serie een vijfde seizoen?

Een van de hoofdrolspelers uit de serie laat weten wat hij graag zou willen zien in een nieuw seizoen.

Je kunt Toby Kebbell (Fantastic Four, Kong: Skull Island) momenteel zien in het vierde seizoen van Apple-serie For All Kind, maar hoe zit het met een vijfde seizoen?

Toen Kebbell werd gevraagd naar wat hij hoopt te zien voor zijn personage in een vijfde seizoen, gaf hij in zijn reactie aan dat het bij hem nog onduidelijk is of er wel een vijfde seizoen komt.

Vaag antwoord


Aldus Kebbell: "Ik zou er graag iets over willen zeggen, maar we weten nog helemaal niet of er een nieuw seizoen komt. Ik kan er niks over zeggen. Maar in mijn persoonlijke fantasie denk ik dat we nog ver kunnen gaan."

Hij vervolgde met: "Het was behoorlijk claustrofobisch om acht tot twaalf uur door te brengen op deze krappe sets. Ik vraag me soms af of ik het zou overleven. Maar het was een toffe tijd. Het is een geweldige en intelligente serie."

Ambitieuze mensheid


In 2003, de huidige tijd van het nieuwe seizoen, heeft het ruimtevaartprogramma zich gericht op het vangen en ontginnen van zeer waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van zowel de aarde als Mars kunnen veranderen.Spanningen tussen de bewoners van de nu uitdijende internationale basis dreigen alles waar ze voor werken teniet te doen.

Toffe cast


Naast Kebbell zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor acteurs als Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu en Coral Peña, maar ook Tyner Rushing, Daniel Stern en Svetlana Efremova.

De eerste aflevering van For All Mankind seizoen 4 werd op 10 november op Apple TV+ gezet. Dit werd en wordt gevolgd door een wekelijkse aflevering tot en met 12 januari 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen