search
'The Bear'-fans opgelet: hoofdrolspeler laat weten wanneer seizoen 3 naar Disney+ komt
Series / Nieuws

'The Bear'-fans opgelet: hoofdrolspeler laat weten wanneer seizoen 3 naar Disney+ komt

De acteur heeft inmiddels ervaring met hoe snel een seizoen van de hitserie wordt gemaakt.

Het met prijzen overladen The Bear kreeg recentelijk nog de officiële bevestiging dat er een derde seizoen aankomt en nu onthult hoofdrolspeler Jeremy Allen White wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.


Tijdens een interview bevestigde White dat de productie van The Bear seizoen drie gepland staat om te beginnen in het eerste kwartaal van 2024. "Ik denk dat we ergens in februari of maart gaan beginnen, en ik ga in januari samenwerken met een paar koks om weer te beginnen met voorbereiding in de keuken", aldus White.

Gaat niet lang meer duren


Volgens producenten zal het derde seizoen nagenoeg precies een jaar na de première van seizoen twee uitkomen, wat betekent dat het rond juni van 2024 te streamen zal zijn. Wonderbaarlijk genoeg heeft de serie dus geen vertraging opgelopen door de stakingen in Hollywood.

The Bear ontving maar liefst dertien Emmy Award-nominaties en vijf Golden Globe-nominaties, waaronder die voor Outstanding Comedy Series en Best Television Series - Musical or Comedy. White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach zijn momenteel genomineerd voor belangrijke acteerprijzen bij zowel de Emmy Awards als de Golden Globes.

Oude problemen in nieuw restaurant


Het laatste seizoen eindigde met Carmy Berzatto, gespeeld door White, die per ongeluk zichzelf opsluit in de koelkast nadat hij herhaaldelijk faalde om de deurklink te repareren. Dit incident dreigde de opening van hun nieuwe restaurant te ruïneren, maar dankzij Richie's nieuw gevonden doel kon hij Sydney helpen de hele dienst door te komen.



Kijk alle afleveringen van The Bear op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen